A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Boomtown
gb

SE FLER BILDER I GALLERIET

VISA STAMTAVLA

Boomtown Blizzard (Grimm)

Född 2002-02-15

Grimm, Debbies son. Grimm är den ansvarsfulla av våra hundar och tar sin roll som 'alfa-hane' på stort allvar. Han är noga med att vara till lags, gillar att samarbeta och har med åren blivit hundflockens självklara överhuvud.
2003, 2004 och 2005 tilldelades Grimm silvermedaljen i SM i Fårvallning för Bearded Collie, Novisklass.
2006 tilldelades Grimm guldmedaljen i SM i fårvallning för bearded collie, SM-klass.
2007 tilldelades Grimm bronsmedalj i SM i fårvallning för bearded collie, SM-klass. Han blev far till sina 2 kullar under 2007.

HD:A, AD:ua
Genomförd MH-beskrivning
Godkänt vallanlagstest
CK på utställning
SBC:s Allroundbeardisplakett (silver)

Uppfödare och ägare: Sussie Paakkinen


SE FLER BILDER I GALLERIET

VISA STAMTAVLA

Boomtown Stone Mason (Mason)

Född 2009-05-21

Mason (tillhör Boomtowns 4:e generation) är en vänlig och frimodig kille som vallar övertygande med stor energi och vilja. Han är son till Foxy och har ärvt hennes goda sansade temperament likaväl som hennes intelligens och djurvett. Mason tillbringar vardagarna som lösgående gårdshund på husses firma(Jannebergs Smide AB) och sköter numera sin uppgift på bästa sätt. Han är valparnas och unghundarnas bästa vän och hans självförtroende och vänliga sinnelag gör honom till den bästa av förebilder!

HD:B, AD:0
Genomförd MH-beskrivning
Godkänt vallanlagsprov
HP juniorklass
SBC:s Allroundbeardisplakett (brons)

Uppfödare: Sussie Paakkinen
Ägare: Björn Lindell och uppf.


SE FLER BILDER I GALLERIET

VISA STAMTAVLA

Boomtown French Connection (Fletcher)

Född 2011-01-24

Fletcher ’the wonderdog’ tillhör 4:e generationen Boomtown och kennelns 16:e kull. Han och hans syskon är unika i det avseendet att de, genom sin far (Brambledale Black Bob) ärvt en, för registrerade beardisar, helt ny uppsättning gener vilket kan ses som ett välbehövligt tillskott till vår ras. Fletcher är en typisk representant för bearded collien både vad gäller utseende och mentalitet och har redan utmärkt sig både i vallning- och viltspårsammanhang. Han är vänlig och uppmärksam och älskar att samarbeta – oavsett vad det gäller. Hans päls matchar standarden perfekt – sträv och lättskött, utan överdrifter i form av för mycket underull och/eller överdriven längd. Fletcher är son till Mumma och har ärvt hennes vänliga lekfullhet, stabila temperament och goda samarbetsvilja. Han har ännu så länge levt upp till alla våra förväntningar och vi hoppas att han bl a ska kunna bidra till en ökad genpol så småningom.

HD:B, AD:0
Känd mentalstatus


Logga in