A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Boomtown
gb

SE FLER BILDER I GALLERIET

VISA STAMTAVLA

Boomtown Easter Bunny (Mocca)

Född 1999-04-01

Mocca, Debbies dotter, är både charmig och rar med sina lite annorlunda idéer om vad som bör prioriteras i livet. Hon har tränats i vallning och placerade sig som 5:a Novisklassen i SM i fårvallning för Bearded Collie 2002 och 8:a 2003.


HD:B, AD:ua
Genomförd MH-beskrivning
Godk. vallanlagstest


Uppfödare och ägare: Sussie Paakkinen
SE FLER BILDER I GALLERIET

VISA STAMTAVLA

Boomtown Dalwhinnie (Foxy)

Född 2004-01-20

Foxy, Moccas dotter, är en glad och frimodig tjej ur tredje generationen Boomtown. Hon är mor till två härliga Boomtown-kullar och bor sedan 2012 tillsammans med matte Barbro och moster Allis. Foxy har mycket goda vallanlag och startade, endast 20 månader gammal, på sitt första SM i fårvallning för Bearded Collie (2005) och fick en 6:e placering i SM i fårvallning för bearded collie 2007 (Novis-klassen).

HD:A, AD:ua
Genomförd MH-beskrivning
Godk. vallanlagstest
CK på utställning
SBC:s Allroundbeardisplakett, brons

Uppfödare och ägare: Sussie Paakkinen
SE FLER BILDER I GALLERIET

VISA STAMTAVLA

Artisan Ode to Joy (Meg)

Född 2004-03-08

Meg kom till Sverige i slutet av november 2004, efter att ha rest hela vägen från USA via Frankrike. Bland Megs förfäder hittar man bl.a. Turnbull's Blue som är den enda Bearded Collie som registrerats efter att stamböckerna stängdes, via ISDS (International Sheep Dog Society). Blue vallade sig helt enkelt in i Bearded Collie-registret! Sallen Berea (mormor) härstammar dessutom inte från Ms. Willisons Jeannie och Bravo, utan representerar en av ytterst få andra registrerbara blodslinjer. Kennel Artisan i Nebraska, USA, har gjort sig känd under många års konsekvent avel med rastypiska och arbetsdugliga hundar. Ann Witte är själv fårägare och använder självklart sina Bearded Collies i djurhanteringen.Meg är en härlig liten hund, söt som socker och full av humor och vi är så glada över att Ann skickade henne hela vägen till oss i Sverige.HD B, AD u.a.

Genomfört vallanlagstest (VA)

Vinnare Novis-klassen SM i fårvallning för bearded collie 2006 (100p!!!)Ägare: Sussie Paakkinen
Uppfödare: Ann Witte, USA
SE FLER BILDER I GALLERIET

VISA STAMTAVLA

Boomtown Caramel

Född 2006-07-27

Mumma är Flingas dotter och tillhör 3:e generationen Boomtownhundar. Hon ägs, tränas och tävlas av matte Berit och vi har fått det stora förtroendet att låta henne få valpar under vårt kennelprefix.
Mumma är en positiv, glad och frimodig tjej som ställer upp på de flesta roliga aktiviteter - med glimten i ögat och helst med en stor pinne i munnen. Hennes vänliga sinnelag och medfödda optimism gör henne till en härlig kompis - åt både två- och fyrbenta.

HD:A, AD:ua
Genomförd MH-beskrivning
Godkänt vallanlagstest
1:a pris viltspår
HP junkl. på utställning
SBC:s Allroundbeardisplakett (brons)
SE FLER BILDER I GALLERIET

VISA STAMTAVLA

Boomtown Marta da Silva (Matta)

Född 2007-03-01

'Matta' representerar fjärde generationen Boomtownhundar. Hon är dotter till Foxy och Bellman och är en synnerligen pigg och aktiv tjej som dock inte har några problem med att koppla av. Hon jobbar tyst och koncentrerat med mycket personlig, upprät stil, ett tydligt exempel på en kroppsvallande hund. Hon är mycket signalkänslig och reagerar snabbt och är med andra ord en härlig hund att umgås och träna tillsammans med.

HD:A, AD:0
Genomförd MH-beskrivning

Uppf och ägare: Sussie Paakkinen
SE FLER BILDER I GALLERIET

VISA STAMTAVLA

Shepherd Calls Away Abigale (Abigail)

Född 2011-06-14

Abigail kommer från Österrike och är barnbarn till Boomtown Oban. Hon är därmed barnbarnbarnsbarn till Debbie (Godk. Vallh. Pr. Boomtown Great Sensation) i direkt nerstigande led.

Abigail är en härligt livlig och levnadsglad beardistjej med en vänlig och uppmärksam attityd till omvärlden. Uttrycket ’tuff brud i lyxförpackning’ passar henne perfekt! Hon visar ett utomordentligt stort intresse för vallning och verkar kunna fokusera på sin uppgift hur länge som helst – trots sin ringa erfarenhet av fårvallning. Abigail är vacker som en dag och har redan visat framfötterna på ett flertal hundutställning. Hon kommer att ställas ut sparsamt så länge hennes utseende faller domarna i smaken och så länge hon själv och hennes handler Sara tycker det är roligt.
Abigail är dräktig och väntar sin första kull i mitten av juli 2015.

HD:A, AD:0
Genomförd MH-beskrivning
Godkänt vallanlagstest
SBC:s Allroundbeardisplakett (brons)
Junkl och ökl (utställning): Excellent

Uppfödare: Gerlinde Krachler & Claudia Wachter, Österrike
Ägare: Sussie Paakkinen
Logga in